Meillä on kokkailtu kaloista viime aikoina lohta, lohta ja lohta. Nyt päätettiin tehdä jotain muuta ja päädyttiin kuhaan! Kauppareissulta mukaan tarttui reilu puoli kiloa kuhafileitä, joiden päälle ripoteltiin suolaa ja puristettiin sitruunamehua. Hetken maustumisen jälkeen fileiden päälle levitettiin ruohosipulituorejuustoa (vajaa 100 g), purjosipulia sekä tuoretta tilliä.

1480844.jpg

Fileet käärittiin rullalle ja kiinnitettiin hammastikuilla, minkä jälkeen ne aseteltiin uunivuokaan. Päälle kaadettiin vielä valkoviiniä ja kypsennettiin uunissa 200 asteessa noin puolisen tuntia. Pintaa koristeltiin ennen tarjoilua vielä tillillä.

1480847.jpg

Rullat tarjottiin salaatin, puikuloiden sekä valkoviinin kanssa. Valkoviininä oli tällä kertaa lehdestä löydetty suositus Alsace One 2006, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. =)