Oli jälleen aika juhlia syntymäpäiviä ja vieraitakin oli tulossa, joten mikäs sen parempi syy tehdä kakku. Tiedossa toki oli, että vieraat eivät kakkua syö eli työpaikkallehan se lähti tuhottavaksi. Ja tuhoutuihan se!

1872562.jpg

Pohja oli kaapissa pyörinyt kaupan valmispohja ja täyteeksi tuli banaania (yllätys yllätys) ja wiener nougat vaahtoa. Wiener nougat vaahtoon tuli samankokoiset purkit Flora vispiä ja vaahtoutuvaa vaniljakastiketta sekä pussillinen wiener nougat crushia ja loraus sitruunamehua. Ensin kummatkin vaahdot vaahdotettiin ja sekoitettiin varovasti keskenään ja lopuksi lisättiin crush ja maustettiin sitruunamehulla.

Kakkupohja kostutettiin maidolla, sitten pohjalle levitettiin pitkittäin viipaloitua baanaania (näin maku on parempi) ja päälle wiener nougat vaahtoa. Kakku kuorrutettiin kermavaahdolla ja päälle siroteltiin vielä wiener nougat crushia.