Netissä surffaillessani törmäsin Suklaiseen keittiöön ja niitä reseptejä selaillessa syttyi (kas kummaa) halu kokeilla jotakin. Päätin sitten tehdä yllätysjälkkäriä tuliaisiksi, kun olimme saaneet kutsun ruokailemaan. Tällä kertaa resepteistä valituksi tuli Lemon Lime Pannacotta, joka oli todella helppo ja hyvä vaihtoehto.

2004720.jpg

Aineet
2,5        liivatelehteä
3      dl  kermaa
0,5   dl  sokeria
1      tl   vanilliinisokeria
100  g   Fazerin Lemon Lime leivontasuklaata

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja laita liivatelehdet kylmään veteen. Kiehauta kerma ja sokeri. Purista liivatelehdet kuiviksi ja lisää ne kermaan. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Kaada annosvuokiin ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Koristele rouhitulla limen- ja sitruunankuorella. Itse käytin tällä kertaa sukaattia.

Samalla reseptillä voi myös valmistaa suklaapannacottan, kun käyttää Fazerin tummaa Premium 70% leivontasuklaata. Silloin koristeluksi sopii esim. suklaarouhe.

Ohjeen mukaan tuosta määrästä tulee 6 annosta. Tuhdimman ruokailun päälle siitä saisi kyllä varmasti mukavan pienen jälkkärin kahvin kanssa nautittavaksi vaikka 10 hengelle, jos kaapista löytyy sopivan pienet tarjoiluastiat. =)