Kaupasta tarttui mukaan Santa Marian Margarita Drink Mix ihan kokeeksi, vaikka muutkaan eivät ole aikaisemmin vakuuttaneet. Illan ratoksi valmistui sitten kahdenlaisia juomia, jotka varmasti onnistuisivat ilman kyseistä maustepussiakin. Ihan oikeista raaka-aineista siis.

Margarita

Ainekset

1    pss  Margarita Drink Mixiä
5    dl     matalahiilihappoista kivennäisvettä
1-2         limeä
              jäämurskaa
              vettä
              suolaa

Purista kulhoon/lautaselle tilkka limemehua ja lisää siihen vettä sen verran, että lasin reunan voi ohuelti kastaa nesteeseen. Aseta toiseen kulhoon/lautaselle suolaa, niin että kastettu lasin reuna uppoaa kokonaan suolaan. Kasta lasin reunat ensin nesteeseen ja sitten suolaan. Aseta lasit pakastimeen jäähtymään.

Sekoita drink mix desilitraan kivennäisvettä. Lisää loput kivennäisvedestä ja loput limemehusta varovasti sekoittaen. Nosta lasit pakkasesta ja annostele niihin reilusti jäämurskaa. Annostele juoma laseihin ja koristele limeviipaleilla.

 

Vadelmadaiquiri

Ainekset

1     pss  Margarita Drink Mixiä
4     dl     matalahiilihappoista kivennäisvettä
250 g      pakastevadelmia
               vettä
               sokeria

Kaada kulhoon/lautasele vettä sen verran, että lasin reunan voi reilusti kastaa nesteeseen. Aseta toiseen kulhoon/lautaselle sokeria, niin että kastettu lasin reuna uppoaa kokonaan sokeriin. Kasta lasin reunat ensin veteen ja sitten sokeriin. Aseta lasit pakastimeen jäähtymään.

Mittaa drink mix, kivennäisvesi ja vadelmat kulhoon. Sekoita tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. Nosta lasit pakkasesta ja annostele juoma laseihin. Tarvittaessa lisää kivennäisvettä. Koristele halutessasi esim. vadelmin.